torsdag 8 november 2012

Snart dags !

Nu rinner tiden snabbt iväg och resan vi ska ge oss ut på känns inte allt för avlägsen.
När den svenska mörka hösten smyger sig på oss blir längtan till sol och värme allt större.

Vi har fortfarande en del oplanerat men det är också bra ifall vi får nya idéer längs vägen?
Boendet i Bangkok är inte bokat och det beror enbart på att Pher aldrig kan bestämma sig i vilket område vi ska bo, eller i vilken prisklass hotellet ska ligga! .....och det finns några hotell att välja på, det kan jag lova!!

Häromdagen var vi på posten och skickade iväg våra pass till det Thailändska konsulatet i Göteborg för att få vårt visum utfärdat. Eftersom vi ska vara i Thailand i mer än 30 dagar denna gången är det bättre att söka visum från hemmaplan än att betala ”overstay” på flygplatsen vid utresan, dels är det smidigare och dels blir det billigare.

Idag fick vi våra flygtider ändrade både på nerresan och hemresan men det var mer till vår fördel än till nackdel, så lite påminnelser om resan får vi nästan varje dag nu.

Vi kommer att spendera några dagar i Thailand samtidigt som Lasse, Åsa och Sebastian är där, men vi vet inte än om vi lyckas få ihop ett par dagar tillsammans eller inte.
Lasse ska göra en Ironman (andra iår) i Phuket och Sebastian ska göra en kids variant av Ironman. Tyvärr har vi inte hunnit ner då, för det hade varit jätte kul att se dem och få hejja fram dem. Vi hade stått med svenska flaggan och skrikit oss hesa, det kan jag lova.

Men som sagt, snart kan vi börja nedräkningen! Om några veckor står vi på tågstationen i Kalmar och huttrar och ca ett dygn senare står vi på flygplatsen i Bangkok och svettas. Härligt!
Thailändarna tar emot oss med ett stort leende och värmen slår oss som en käftsmäll när vi kliver ut genom dörrarna på Suvarnabhumi flygplats, men redan efter några dagar i värmen är vi vana.

Snart mina vänner är vi på G !!

Nästa rapport från oss kommer från Thailand.
Vi hoppas verkligen ni vill följa oss och att ni skriver och kommenterar under resans gång.
So long från oss så länge i ett mörkt Småland !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar