söndag 13 maj 2012

Ny resa i planerings stadiet

Vi har köpt biljetter till en ny Thailands resa mellan den 5 december 2012 - 17 januari 2013.
Det är vår tolfte resa till detta land som fått en speciell plats i våra hjärtan.
Varför undrar säkert många ?

Thailand uppfyller till fullo drömmen om livet i skuggan av en palm, men landet bjuder på mycket mer än så.
Thailändarna är fria själar och du påverkas snabbt av deras attityd. Känslan av att allt ordnar sig, inget är hysteriskt viktigt eller bråttom. Det är något i både luften och i thailändarnas livsinställning som får även stressade västerlänningar att slappna av, sänka garden och skratta åt livet och sig själva.

Här kan du bara njuta av värmen på de underbara stränderna eller fara runt mellan allsköns aktiviteter. Vare sig du vandrar i nationalparker, går på matlagningskurs, bowlar eller silar sand mellan tårna tror jag att ni som vi kommer att älska landet och dess invånare.
Utrusta dig med ett stort leende och ett visst mått tålamod, (det går inte fortare om du har bråttom.) Thailändare skyndar långsamt och har ingen större förståelse för västerländskt rationellt tänkande.


Thailand är lätt att resa i, kommunikationerna fungerar bra och människorna är vänliga och hjälper gärna till. Det är inget minus att man dessutom får mycket för pengarna och att maten är underbar, för att inte tala om solen!Thailändarna tar emot oss med ett stort glatt leende.
Så nu återstår att planera vår resrutt, vilket är en stor del av resan.
Vart vi ska? Ja, det återstår att se, men vi kommer tillbaka hit och då hoppas vi att ni hänger med!

Maria & PherInga kommentarer:

Skicka en kommentar