söndag 2 november 2014

30 dagar till avfärd

Nu närmar sig resan till Thailand men stormsteg.
Jag tror vi reser dit för fjortonde eller ev. trettonde gången i år. Men på något konstigt sätt känner vi ingen riktig glädje över att åka den här gången. Pirret i magen finns inte.
Vi har inte bokat hotellrum som vi brukar och ingen av oss har så speciellt bra koll på det som vi redan har bokat.
Men men, när vi väl är på väg kommer det säkert kännas skönt med ett längre avbrott ifrån vardagen. Och vi har ju som sagt varit där så många gånger så ingen av oss är särskilt bekymrad över att vi inte ska kunna reda ut eventuella frågetecken när vi väl är på plats.
Vi får väl göra som thailändarna helt enkelt - leva i nuet och fånga dagen.

Vi ska i alla fall inte åka runt så mycket den här gången utan hålla oss på den östra sidan. Lite ö hoppande får det bli.

North Beach Pattaya
Vi hörde tidigare i år talas om att alla stränder skulle få sig ett rejält upprensande från solstolar, parasoller och försäljare. Först trodde vi inte riktigt på det men nu efter lite forskning av ämnet verkar det faktiskt stämma. Det är den thailändska militären som gått in och rensat upp.
Så det blir att köpa sig egna stolar och parasoll när vi kommer ner, annars har vi väl efter en månad i The land of Smile mer eller mindre brunnit upp.

Vi ska försöka uppdatera er lite sporadiskt här på bloggen under resans gång men kanske inte så mycket som vi gjort tidigare. Vi får se om kraften finns för det?


Snart reser vi, idag är det 30 dagar kvar tills vi hör kapten säga i högtalarna
- boarding completed, ready to take off  ✈️

Maria & Pher

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar