lördag 26 januari 2013

Hemma igen

Så är vi då tillbaka i verkligheten efter 6 underbara veckor i The land ofSmide.

Timmernabben i vinterskrud


När termometern nu visar minus 22 grader, när man äntligen fått på sig långkalsonger, överdragsbyxor och femtioelva olika plagg till så önskar jag verkligen att vårt land låg på en annan breddgrad!
Men nu bor vi där vi gör så det är bara att gilla läget. Det är trots allt vackert med det vita och med en sol som strålar från en blå himmel.

Åter igen blev vi i Thailand mottagna av en strålande varm sol, underbara vyer och vänligt leende människor.

En resas värde ligger i den individuella upplevelsen och vi tycker Thailand kan erbjuda ett stort utbud av just upplevelser. Här finns något för alla.
En resa till Thailand erbjuder förutom paradisstränder med sol och bad också en egen kultur med ett rikt och varierat arv som lever kvar både synligt och tillgängligt. Landskapet uppvisar en fantastisk bredd av härliga scenarier, allt från tropiska öar med kritvita stränder till jungler, en enorm grönska, berg, risfält, gummiplantage och fruktodlingar.

Carpe Diem - Thailändarna fångar verkligen dagen, de lever här och nu. och ibland undrar vi om de överhuvudtaget vet vad en planeringskalender är?

Det är just detta som gör det så attraktivt att resa till Thailand och att resa i Thailand. För det uppmanar vi er att göra - res runt och se er omkring i landet. Thailands exklusiva möjligheter till bad och sol, vattensporter och naturupplevelser, sightseeing, utomordentliga hotell, underbar mat, shopping och nöjen ger oss besökare mycket att njuta av.

Ett land som kan behålla sådana seder och samtidigt vara värd för över 10 miljoner besökare per år måste verkligen ha magiska upplevelser att erbjuda! Eller vad tror du?

Men det är klart att allt inte är rosenrött, det finns baksidor på det mesta. Vi gillar verkligen inte allt vi ser. Det är stora skillnader mellan Sverige och Thailand i vad som vi anser vara rätt och riktigt.
Men ta seden dit du kommer, utrusta dig med ett leende och åk med, du kan inte förrändra något över en semester ändå.

Vi tackar för oss för denna gången.
Krap kun ka, från ett frostigt och vackert Timmernabben, Maria & Pher

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar