måndag 14 januari 2013

Nai Harn

Det är inte klokt va tiden går fort. 
Imorgon är det dags för oss att ta flyget från Phuket till Bangkok för några sista dagar i storstaden.

Igår (12/1) var vi med Fredrik till Phromthep Cape för han behöde köpa lite tröjor och linnen. Därefter åkte vi och kollad upp båtbiljett och taxi till honom för imorgon ska han dra vidare för att träffa sina kompisar på Phi Phi Island.
När vi efter detta hade packat ihop för att åka ner till beachen och snorkla blev vi halvvägs dit överraskade av en störtskur med regn. Det fullkomligt vräkte ner och startade på en halv minut, som att slå på duschen!
Vi fick fortsätta en liten bit innan vi tog skydd på första bästa ställe och det råkade vara en lite skum bar. Så fort vi klev över tröskeln blev vi erbjudna droger ! Men vad göra ? vi satte oss och köpte en pilsner för att vänta på regnets avtagande, men vi fick till sist ge upp. Vi åkte vidare en bit och tog in på ett annat trevligare ställe där vi också kunde få lite lunch. Efter en dryg timma av ösregn vände det och solen gassade åter på som vanligt igen. (Luftfuktigheten är väldigt hög)

Vi lämnar alltid in tvätt på något laundry och det funkar bra för det mesta. Men här tyckte vi att det började saknas kläder för oss. Vi var hos tvättanten 2 ggr och frågade om vi verkligen fått allt och hon skakade bara på huvudet och sa - yes yes.
Då började vi lämna till ett annat tvätteri och efter att vi lämnat in 2 påsar och inte fått något tillbaka började underkläderna att tryta.
Vi får väl snart börja vända dem ut och in och ha dem i 2 dagar ?
Men så när jag gick förbi den första tvättantens ställe vår sista kväll här ropade hon på mig och vinkade. Helt plötsligt hade hon en påse tvätt åt oss sju tröjor och tio par underkläder !
- Åh va bra, då kan jag få rena kallingar idag, va Phers första kommentar ! haha....
Så nu saknar vi bara 2 påsar !!

Men vad händer, precis när jag sitter och skriver på detta är det någon som ropar hello hello vid vår grind och där står en tjej med vår tvätt !!
Thailand Thailand, I love it

Hej från oss

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar